Aanbevelingen 

_________________________________________________________________________

Aanbeveling Mary

Een maand geleden heb ik van Marcel een Arcturian Healing ontvangen. Deze healing heeft een hele impact op me gehad. Ik voel me nu veel meer thuis op aarde en ben veel meer in mijn lichaam aanwezig. En dit terwijl ik 30 jaar het gevoel heb gehad dat ik nooit helemaal in mijn lichaam 'geland' was. Een hele bijzondere ervaring dus!

__________________________________________________________________________

Aanbeveling Denise,  na het ontvangen van een healing op afstand

08-06-2018  

Marcel is een lief en zuiver mens die werkt vanuit zijn hart. Zijn oprechtheid en puurheid hebben mij aangeraakt en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik vind het namelijk belangrijk(noodzakelijk) dat een mens zijn Liefde verspreid waarheen die ook gaat, in welke omstandigheid dan ook. En dat is Marcel. De healing die ik van hem ontving, samen met de Arcturians voelt als een enorme en positieve invloed in mijn dagelijkse leven. Ik voel mij gesteund in mijn eigen contact met deze lieve wezens, ik ervaar meer innerlijke rust en voel een nog diepere verbinding met mijn eigen kern. Alle ''problemen'' zijn geen ''problemen'' meer omdat je voelt dat alles goed is, zoals het is. Door de healing voelt het als een ''schoon begin'' om je daarna weer verder te focussen op je persoonlijke ontwikkeling en deze diepere verbinding uit te breiden. Dank je wel lieve Marcel. 

___________________________________________________________________________________

 

Aanbeveling Andrea: na een traject van  een aantal wekelijkse behandelingen  op afstand.

Zes weken geleden had ik een opleving van de ziekte van Lyme. Ernstig fysieke klachten. Ik heb Marcel als medium om een consult gevraagd. Daar kwam uit wat de achterliggende oorzaak van deze ziekte bij mij is. Veel beter voor mezelf zorgen en maximaal van mezelf houden en mezelf op nr.1 plaatsen was de boodschap. De boodschap kwam echt bij me over en vanaf die dag vraag ik mezelf vaak'wat is nu goed voor  jou, lieve Andrea? ' Het heeft mijn leven veranderd! De Arcturiaanse gidsen zeiden dat ze mijn Lyme weg konden nemen en ik ben een traject van Arcturiaanse behandelingen aangegaan. Voelde me erg veilig bij Marcel en kon me er volledig aan overgeven. Heb nog nooit zo iets meegemaakt! In mijn beleving lig ik elke keer in een tunnel van licht en wordt er liefdevol aan me gewerkt, heel fysiek voelbaar. Tot aan belevingen van rustig geopereerd worden aan toe. Mijn Lyme lijkt al bijna volledig teruggedrongen, de klachten zijn grotendeels weg! Ook is mijn galblaas geheeld en heb ik zonder pijn een niersteen mogen loslaten. Als ik onzeker ben helpt hij me er als coach doorheen. Ik heb de indruk dat dit de sterkste healing techniek is die ik tot nu toe heb mogen meemaken. De boodschap Hoger Zelf die hij met automatisch schrift geschreven heeft helpt me mijn goddelijke zelf herinneren en geeft absoluut vertrouwen in de toekomst. Veel liefs in dankbaarheid!

___________________________________________________________________________________

 

Aanbeveling Maria Smits :  Healing en coaching traject

Marcel ter Veer is op mijn pad gekomen via de facebookgroep, waar Marcel regelmatig afstand healingen geeft. Dit waren fijne en intense healingen die de juiste lagen aanraakten heel diep in mij. Marcel biedt de gelegenheid tot online trainingen waaraan ik heb deelgenomen, dit gaf mij direct meer inzicht in mijzelf.

In januari 2017 ben ik met Marcel begonnen aan online privé sessies. Deze één op één sessies waren en zijn nog steeds heel waardevol en succesvol. Er is veel verwerkt, opgeruimd en los gelaten. Er is nu echt duidelijkheid ontstaan in wie ik ben en wat mijn taak is hier op aarde. Marcel is een integer liefdevol persoon die mij met raad en daad terzijde  staat in mijn groeiproces.

"Dank je wel Marcel voor al die mooie handreikingen, healingen, verdieping en je warmte als persoon.Bereid zijn om naar dat diepere niveau te kijken, liet me transformeren naar een nieuw bewustzijnsniveau.  Ik ben zielsblij dat jij op mijn pad verschenen bent en heb erg veel baat bij onze sessies, hierdoor ben ik enorm gegroeid en sterker geworden. "

Maria Smits

___________________________________________________________________________________

 

Aanbeveling  Bianca: heeft en gechannelde boodschap  ontvangen van haar  Hoger Zelf

Ik heb de boodschappen van mijn Hogere Zelf nu een aantal keren
gelezen en steeds gebeurd er weer iets anders. De eerste keer was een wauw gevoel en de tweede en derde keer voelde ik van alles bij mijn kruinchakra. Nu lig ik het nog een keer te lezen en komt er een warme gloed in mijn buik en verwarmen mijn armen en handen en voeten . Wauw, wat een mooie ervaringen. Dankjewel
Liefs Bianca

___________________________________________________________________________________

 

Aanbeveling  Loes :     Channeling van Het Hoger Zelf

Dag Marcel,

Eerste indruk: tranen met tuiten en ontzettend dankbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat mooi dat jij op mijn pad bent gekomen !!! Dank je wel daarvoor!!!!!!!!!

Ik ga het straks nog een keer lezen en daarna iedere keer weer. Wat een mooi cadeau!

liefs, Loes

___________________________________________________________________________________