WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

       

Algemene Voorwaarden 2019                       Het Helende Licht                       KvK nummer 63643073  

 

Een sessie en of  behandeling is alleen mogelijk op afspraak.

 

De actuele tarieven staan vermeld op de site www.hethelendelicht.nl  en zijn geldig  tenzij anders overeengekomen.

 

Betaling voor afspraken in de praktijk worden vooraf voldaan middels een betaal link en of overboeking, tenzij anders is overeengekomen. Aanmelding voor deelname van online trainingen en of workshops hiervoor geldt: het volledige bedrag vóór aanvang workshop en of   cursus wordt voldaan via ideal betaling op de website, betaallink via email of bankoverschrijving tenzij anders overeen gekomen is.

 

Een ingeplande afspraak kunt u tot 48 uur , 2 werkdagen, van te voren afzeggen. Bij afzeggen binnen 48 uur voor aanvang afspraak worden de kosten van de sessie volledig in rekening gebracht. U dient dit bedrag dan te voldoen.

 

De diensten die vanuit Het Helende Licht aangeboden worden, zijn bedoeld voor spirituele groei, heel wording en zelfontwikkeling. De verschillende onderdelen zoals, healing, spirituele coaching, workshops hebben als doel, inzicht en bewustwording te geven in de eigen en persoonlijke ontwikkeling en bevordering van persoonlijk, geestelijk en lichamelijk welzijn.

 

In overleg wordt de behandelwijze afgestemd. In geval van medische kwesties wordt u  altijd doorverwezen naar uw  eigen huisarts of  psycholoog en of ander vergelijkbaar.

 

Een behandeling kan gezondheidsklachten verlichten en behandeling door een arts ondersteunen. Het is geen vervanging voor medicijngebruik. Neem bij ernstige medische klachten altijd contact op met uw arts.

 

Een sessie en of  behandeling kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. Een sessie en of energetische behandeling kan wel degelijk een aanvulling hierop zijn.

 

De sessie’s en of behandelingen, hieraan neemt u deel op basis van  vrije wil. Het Helende Licht  kan niet  verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade materieel en of immaterieel, fysiek en of psychisch in welke vorm dan ook.

 


NB:
Het Helende Licht is  géén vervanging voor een reguliere arts. Alternatieve geneeswijze kan wel een toevoeging zijn. Overleg daarom bij twijfel altijd eerst met uw arts. In een consult worden geen uitspraken gedaan over uw gezondheid omdat u daarvoor bij uw reguliere of behandelend arts terecht kunt.

 

Het Helende Licht

Marcel ter Veer

 

 

 

 

www.hethelendelicht.nl                      06-407 98 454                                       info@hethelendelicht.nl