WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

Uitgebreide informatie Be Free Pakket 9x

 

Ben je klaar om JA te zeggen tegen de nieuwe JIJ?

 

In dit pakket zit het volgende inbegrepen. Je ontvang 9 wekelijks achtereen volgende sessie's. Iedere week , 9 weken lang een sessie per week. Zo haal je het meest uit dit Feel Good pakket.  Je ervaart hierdoor direct het verschil in je energieniveau, alles voelt ruimer, losser en jij  laat los wat niet bij jou hoort en dus geen nut heeft voor je zijn. Je bewustzijn wordt verhoogd, ruimer,  je kanalen worden opgeschoond, de chakra's volledig op nieuw uitgelijnd en eventuele fysieke klachten  worden direct behandeld. De DNA structuren worden ge her activeerd en de chakra's, zowel ook de sluimer chakra's. Op het moment dat je een multidimensionale healing ontvangt in dit leven, ontvang je als ziel een healing in alle levens en in alle dimensies in het zelfde moment. 

 

Nu komt het leuke, doordat we nu weken achtereen een sessie plaats vind op afspraak, is er heel veel mogelijk. We gaan nu echt meer en meer de diepte in en dat merk je al na de 3e sessie. De diepere lagen worden aangeraakt van je ziel, waardoor jij loslaat wat je niet "meer" dient, denk hierbij aan oude patronen, en gewoontes die je liever niet wenst. De volledigheid van de ziel ontvangt multidimensionale healing in dit leven en in alle levens en dimensies in het zelfde moment, dit houd in dat de volledigheid  van jou als ziel wordt geheeld waarbij alle kracht van al je zielen delen weer opnieuw aan jou als ziel hier op aarde worden toegevoegd in het nu.

Blokkades worden op gelost en eventuele pijn klachten verminderen direct aanzienlijk. hierdoor ga jij meer vrij voelen, minder tot geen beperkte gevoelens meer ervaren en dus als een vrije ziel ervaren, je bewustzijn wordt enorm vergroot gedurende deze sessies,waardoor het mogelijk is dat je een enorme spirituele boost ervaart die overigens blijvend is, mits je er zelf voor kiest om weer naar het niveau van je oude trilling te gaan. Je ziel is druk bezig met het schoonmaken en losmaken van datgene wat niet langer wenselijk is voor je.Je wordt volledig weer opnieuw uitgelijnd met je Hoger Zelf en het nieuwe aarde grid van de nieuwe aarde.Je bewustzijn is blijvend verruimd en het ontwaken van de ziel mag zijn doorgang vinden. Er vinden zeer diepe aanrakingen plaats op zielniveau.

 

In het intake gesprek kun je aangeven wat precies je wensen zijn, veranderingen die je graag wilt en dingen die je niet wenselijk acht.

 

Eventuele blokkades kunnen worden opgelost, als jij die concreet hebt aangegeven voor zover je er niets meer van te leren hebt .Je gaat je direct opgefrist voelen, wanneer je traject van start gaat . In overleg ontvang je na de intake aanwijzingen en tips, hoe je het beste je kunt voorbereiden en welke tools je best kut toepassen. Een sessie bestaat uit een 20 minuten non-duale coaching, dan starten we met de healing op afstand van 20 minuten, vervolgens wordt je na de healing op afstand weer gebeld, voor de na-bespreking en non duale coaching van 20 minuten. Elke sessie heeft een duur van 60 minuten.

 

Heb je nog vragen? Bel dan gerust overdag tussen  12 en  17 uur naar 06 - 407 98 454

Het BE FREE  pakket is te bestellen voor € 415 i.p.v. €594 Dat is meer dan 30 %korting. Een enkele  sessie kost €66 euro.

Zodra je aanvraag is ingediend op de website en je betaling is ontvangen, nemen wij direct contact met je op voor het inplannen van de sessie's.