Ontwaken & energetische aanrakingen

 

Lieve lezer


Jij bent ook hier op aarde gekomen, om die voorloper te zijn, juist in deze tijd, om op de aarde geincarneerd te zijn en deze overgang naar de vijfde dimensie, mee te mogen maken , de komende jaren. Wauw, hoe geweldig is dat? En wat een enorme grote veranderingen maken we mee op dit moment , is het niet geweldig?

Maar als jij niet niet de flow van je ziel bent.. dus zelf je keuzes maakt, die jij in je hoofd vanuit het denken wilt maken en leeft. En niet de keuzes leeft , die je Ziel wil leven, JA, dan krijg je problemen, en je Ziel, die geeft jouw daarbij signalen.Vaak zijn dat pijnklachten die vaag zijn. Zo van hé, let eens even op, dit is niet waar jij als ziel gelukkig van wordt, en waarvoor je hier bent gekomen. Luister daarom altijd naar de roep van je ziel, naar je Hart.

Want als je vanuit je Hart leeft, dan leef je vanuit je Ziel,en dan kun je je dus geen buil vallen, dan gaat alles als vanzelf, als het ware. Je gaat merken dat als je beter bent afgestemd op de roep van je ziel , dat je leven ineens veel soepeler gaat. Één ziel is in staat om 7 zielen , op een positieve manier te beinvloeden, zeg maar heel diep, aan te raken. En dat is heel belangrijk, prachtig mooi en blijvend.Een ziel, kan in het openbaar steeds weer opnieuw 7 zielen positief beinvloeden en zo wort de olievlek groter en groter, worden er meer zielen vanbinnen aangeraakt.

De persoon die jij aanraakt, van binnen, zal er misschien niet direct, iets mee doen, maar het zaadje is geplant, dat kan zelfs al plaats vinden als je iemand bij de kassa tegenkomt in de supermarkt. Dus het is ook belangrijk om je te verbinden, met andere mensen, ook al voel je niet direct dat je er wat mee hebt. Gewoon door vriendelijk te zijn, bijvoorbeeld. Vraag eens aan die buurman, hoe het met hem is? Vandaag?

En patsekiedee, een aanraking heeft plaats gevonden. Gewoon met een glimlach, bijvoorbeeld, of juist een simpel gesprekje, doet al wonderen. De ziel, van de persoon die nog "slaapt", nu nog niet wakker is, die Ziel die voelt dat , van binnen en die ontvangt dat! En dan gaat er iets gebeuren, de Ziel komt uit de slaap stand. En gaat langzaam ontwaken. En zo gaat het verder en verder, de olievlek.

Dus kijk niet teveel naar het menselijke aspect, kijk naar de Ziel, en kijk iemand dus ook eens diep in de ogen. Als je praat met iemand, dan voel jij wat voor effect jij teweeg brengt als Ziel. Mooi he? En wat voor effect dat weer teweeg brengt, zo verspreiden we de olie vlek, die NU steeds groter aan het worden is.

En dat is precies de bedoeling…Zo ontwaken er steeds meer mensen en gaan steeds meer mensen langzaam vanuit hun hart leven. Begin vandaag en help mee om meer zielen aan te raken! Maken we samen de hemel op aarde! Doe je mee lieve lichtbrenger?

Ik wens je alle goeds op je pad.

©Marcel ter Veer


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.