Droom & Visioen

 

Droom & Visioen in één nacht

 

Lieve lezers,

Vannacht heb ik wéér een bijzondere droom én een visioen gehad. Het zijn meest de dromen en visioenen waarin heel duidelijk één en ander geduid wordt aan mij. Ik heb ze zeker om de andere dag en ook nog nooit zo helder en duidelijk alles ervaren en ook na kunnen vertellen. Ook verschijnen er regelmatig overleden dierbaren in mijn dromen die mij bezoeken en een belangrijke openbaring en of boodschap voor mij hebben.

 

Ik zie de Lichtwereld inmiddels zó ontzettend kristal helder en ik kan al mijn Gidsen ook heel  goed waarnemen en Helder zien, de Arcturianen, de Lichtmeesters en de Elohim Engelen. Zowel overdag met het blote oog, als s nachts.Kan ik heel goed Helder waarnemen. Dankbaar voor deze gave die ik heb.

 

Vannacht voelde ik mij, alsof ik in een Visioen te recht kwam, dan beleef je alles als het ware, net alsof het overdag is, heel erg echt allemaal en je voelt en ervaart alles veel intenser. Heel erg realistisch en je denkt dat je wakker bent, maar dat is niet zo.. geloof me.

 

Dat verschil ken ik , doordat ik voel , dat ik in een soort van gelatine bubbel mij bevind, die mij als het ware in deze sfeer houd, waarin ik mij begeef. Ik kan er dan even niet uit zeg maar, tot ik de boodschap heb ontvangen. Ik ben dus vanuit het slaapbewustzijn in een ander bewustzijn geschoven en daar zorgt Het Licht voor dat dit gebeurt als er iets belangrijks is.

 

De Lichtwereld: Ja Marcel , je bent je nu echt alles aan het herinneren, een groot deel heb je al, Bereid je er maar op voor: Wat jij nu merkt is dat de Goddelijke gaven van toen (vanuit Lemurie en Atlantis) weer tot je beschikking mogen komen.

 

Jij was in die tijd een genezer en je behoorde toe in een gezelschap van magiërs, zelfs hen die op sterven lagen kon jij het leven weer terug geven in dat leven. Wacht geduldig op de tekenen van toeval. Jij gaat dit weer terug ontvangen al deze goddelijke gaven behoren jou weer toe, omdat jij de vele proeve’s met succes hebt doorstaan.

 

Terwijl ik dit hoor en helder waarneem, wordt er een soort van lichtblauwe transparante bol om mij heen geplaatst door de Aartsengel Michael, hij doet dit met zijn lichtblauwe vlam zwaard, ik voel mij beschermd, genezend en gezuiverd. Het voelt als een heilig moment.

 

Dan vervaagt het beeld, en zie ik Jezus naar mij toe komen, hij straalt vanuit zijn Heilig Hart, een bundel, een straal, gouden stralen, een gouden straal, naar mijn Hoger Hart, ik wordt overspoeld met gevoelens van intense liefde en de Gouden stralen gaan door mij heen, ik ben altijd in jou verankerd zegt hij, weet nu, dat je mij kunt vinden in de gouden buis, diep in je rug aanwezig. Ik zie nu helder de gouden buis voor mij, als een hele sterke staalbuis van puur stralend christus goud .Jezus : Hiermee ben ik verankerd in jou. Hier kunnen wij samen zijn. Van hieruit kan onze samenwerking plaats vinden.


Wij zijn altijd bij jou , in jou en om jou heen, we houden je elke seconde in de gaten, jij hoeft geen angst te hebben, alles is geregeld en alles gaat volgens het goddelijke plan. Je bent beschermd en gaat de wereld nog veel brengen samen met ons, het Collectief van het Helende Licht.

 

Dan plaatst Jezus een Gouden transparante koepel als het ware over mij heen en dit voelt heel erg warm, een intense liefde en bescherming, geruststelling en gevoelens van veilig zijn en berusting, daarna vervaagt het beeld weer langzaam.

 

Ik wordt wakker, met een heel intens warm hart en tranen biggelen over mijn wangen van ontroering, ik kijk om mij heen en zie dat ik in mijn bed lig en bij bewustzijn. moest even bijkomen, om alles in te kunnen spreken op het opname apparaat. Wie weet wat voor uitwerking dit verder nog heeft. Want dat het nog een uitwerkng heeft, dat staat voor mij wel vast.

 

Ik merk al enige tijd dat mijn gaves, veel sterker aan het worden zijn, als met een extra verdieping en een intense kracht die ik voorheen nog niet kende. Echt bijzonder allemaal dit.

Er werd mij ook geduid, dat ik binnen kort een mooi kado ga ontvangen. Omdat dat nu op mijn pad mag komen, omdat ik het afgelopen jaar door de proeve ben gegaan en mijn herinneringen weer terug komen van lang lang geleden. Het is nu de tijd dat ik alles mag gaan ontvangen waar ik nu recht op heb. Het komt nu naar me toe. Geweldig.

 

Ik mag nog meerder openbaringen ontvangen en dit visioen nog verder uitwerken, op mijn eigen tijdstip en een later moment. Maar ik wilde dit Visioen direct delen ter inspiratie voor iedereen.

Blij dat ik tegenwoordig een dicteer apparaatje naast mijn bed heb liggen en zo mijn droom & visioen kan inspreken, als ik helemaal wakker geworden ben.

 

Voel me nu zo blij als een kind: vol verwachting klopt mijn hart maar ik weet niet waarvoor! Hoe leuk is dat, dan is de verassing des te groter. Wat een speciaal gevoel is dit.

Dit is echt een tijd van wonderen mensen, geloof het maar !

Liefdevolle groet, Marcel

©marcelterveer

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.