WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

Een persoonlijk  consult: hoe gaat dat in zijn werk?

 

We hebben allemaal wel eens vragen waar we maar niet uitkomen. Soms loop je simpelweg vast in bepaalde dingen, kwesties en of levens situaties. Dan kan een persoonlijk consult je inzicht geven en antwoorden  op je vragen. Na een telefonisch consult ervaren de mensen blijdschap met de inzichten en weer andere mensen een lichtpuntje in moeilijke tijden, waarbij men de helderheid ervaart om opgelucht weer de juiste keuzes te kunnen maken.

 

Een consult ontvangen van Marcel, betreft  boodschappen van Gidsen  en Engelen, lichtmeesters van de goddelijke wereld en  van overleden dierbaren.  In een consult vind gelijktijdig een healing  plaats.

 

Gelieve geen toekomst vragen te stellen , aangezien wij de toekomst zelf creëren met de krachten van onze gedachten. Wees bewust van wat je wenst voor je zelf. Denk altijd aan wat je wel wilt in je leven en niet aan wat je wég wilt uit je leven. Dat is de Universele  Wet van aantrekking.

 

Persoonlijk consult

Je ontvangt inzichten in jezelf en antwoorden op bepaalde levensvragen waar je tegen aan loopt. Een persoonlijk consult heeft betrekking op je levensdoel,  groei en ontwikkeling. In een persoonlijk consult krijg je  vaak een aanmoediging en  richting aangeboden of juist bevestiging van de door jouw in geslagen weg. 

 

In een persoonlijk consult is het heel goed mogelijk, dat er een overleden dierbare zich aandient met bijvoorbeeld een boodschap voor jou. Dit heeft  vaak een versterkende werking in het proces van de nabestaande met betrekking tot het  rouwproces. Men ervaart direct een gevoel van warmte en troost bij het aanduiden van de boodschap die de overleden dierbare door wil geven. Het is ook heel goed mogelijk dat je een boodschap van je beschermengel krijgt als dat nodig blijkt te zijn.En ja, je mag gewoon vragen aan een dierbare, hoe het nu met ze gaat en hoe het daar is. Dat mag gewoon.

 

Als je een aanvraag indient voor een persoonlijk consult, zorg dan dat je op een rustige plek zit en van te voren je vragen hebt opgeschreven. Neem er even de tijd voor om alles tot je te laten komen. De tijd gaat snel en voor  je het weet is het consult weer voorbij. Dan is het handig om tussen door wat op te schrijven. Zo kun je alles nog eens rustig na lezen..

 

Een persoonlijk consult van 60 minuten, kost € 60 euro (per 01-01-2019)

deze kun je aanvragen op de pagina aanbod  van deze website.

Een privé consult ontvang je telefonisch, waarbij jij gebeld wordt, het is ook mogelijk via skype.

Na het ontvangen van je aanvraag neemt Marcel zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van het consult.

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar info@hethelendelicht.nl    of bel met 06-407 98 454