WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

Healing & Coaching

 

Als je een healing en coaching sessie wilt ervaren, dan is het belangrijk dat je daar tijd voor inbouwt. Er even de rust voor neemt.

Liefst ben je dan al van te voren wat rustig geworden en in een ontspannen staat van zijn, zodat je lichaam ook de healing goed kan integreren en Het Helende Licht, goed zijn werk kan doen bij.Je ontvang een healing in alle dimensies en in alle levens in het zelfde moment. Op het moment dat je een healing ontvangt in dit leven, ontvangt je ziel een healing in alle levens en dimensies in het zelfde moment. De gehele ziel wordt op alle lagen van de ziel geheeld op zieleniveau, tevens wordt het fysieke lichaam weer geactiveerd zodat je zelf-genezend vermogen weer actief wordt in je lichaam,hierdoor worden blokkades opgelost en pijnklachten verminderen direct.

 

In deze sessie wordt gebruik gemaakt van een zeer geavanceerde multidimensionale healing technologie die gebruikt wordt voor de geest, lichaam en ziel. Multidimensionaal betekent dat dit healing systeem werkt in alle dimensies zowel in het heden, verleden en de toekomst.

 

In deze healing sessie worden de energievelden waargenomen en laten helder zien waar de blokkades zitten. Deze kunnen op energetisch niveau opgeruimd worden waarna er  op het fysieke en geestelijke niveau  healing plaats kan vinden.  Doordat bepaalde zaken en of patronen bewust gemaakt worden door middel van reading kunnen ze met behulp van de helende energie meteen oplossen uit je systeem. Bewustwording en integratie met je multidimensionale zelf kan plaats vinden. Blokkades worden opgelost en pijnklachten verminderen direct.

 

Een healing & Coaching sessie gaat als volgt, je wordt gebeld op het tijdstip van de ingeplande afspraak,

Er vind een korte reading plaats van 20 minuten, dan gaan we de healing in deze duurt ook 20 minuten, 

voor de bespreking van de healing en wat daarbij aan informatie voor je doorkomt en je bevindingen van de healing wordt je na d e healing weer gebeld.

 

Na het ontvangen van je aanvraag neemt Marcel zo snel waar mogelijk contact met je op voor het inplannen van je healing & Coaching sessie.

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar: info@hethelendelicht.nl