WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

,,Ja , Marcel, je hebt het nu eindelijk door".  ,,Wij  vroegen ons al af wanneer ziet ie het nou? "  Lieve lezers, ja zo ging het dus echt! Laat ik gelijk met de deur in huis vallen. Alles verandert heel snel in mijn leven op dit moment. Was ik vorig jaar nog er van overtuigd dat ik echt naar Arnhem moest gaan. Blijkt nu dat ik een heel andere kant op mag. En hoe kwam dat zo vraag je je dan af? 

Vorig jaar was ik om precies te zijn in september in Arnhem gevestigd. Ik had uiteindelijk na een overbrugging van een paar maanden in een chalet, nu een tijdelijke woonplek gevonden. Zo prima dacht ik, ik red me hier wel. De praktijk op gestart en alles ging als een tierelier, wat dat betreft. Wel gebeurden er vreemde en rare niet goed voelende dingen, maar ach, dacht ik , dat heb je als je net bent verhuisd. Dus kom op! Ik deed mijn ding en  werkte deeltijd in een TBS- kliniek in Wolfheze in de civiele dienst en daarnaast deeltijd mijn praktijk opbouwen en uitbouwen en dat ging best goed. Totdat ... Het Licht zei, nee dit gaat het niet worden, maar ik wilde steeds niet luisteren...

Ik luisterde niet naar de signalen en boodschappen die ze me gaven en was stellig er van overtuigd, dat ik op het juiste pad zat. Ik wilde stellig mijn plannen uitvoeren.Dus leefde voornamelijk in dit opzicht vanuit mijn eigen wil.
Nou daar kwam ik achter, nee dus. Ineens kreeg ik een brief in de bus, dat ik het pand moest verlaten, waar ik woonachtig was, binnen een maand, het werd gesloopt. JA, en nu dan? Een woning kreeg ik zomaar niet, de woning bouw. Er kwamen wel tijdelijke oplossingen op mijn pad, maar ik wilde niets meer tijdelijk, ik had me immers al een jaar lang een zwerver gevoeld, na mijn scheiding vorig jaar. Ik wilde een goede basis voor mij zelf en een veilige thuishaven maken.

De Lichtwereld: Lieve jongen je had het zo druk met het uitvoeren van al je plannen, dat je niet meer luisterde naar je ingevingen en inzichten die wij je aanboden. Hierdoor, moesten wij jou een halt toe roepen. Lieve jongen, je hebt nu aan den lijve ondervonden, dat als alles heel zwaar en moeilijk gaat, dat het dan echt niet de bedoeling is, dat je dat pad blijft volgen. Er lag al en ander licht pad voor je klaar en dat heb je nu gevonden, dat ervaar je nu in je leven.

Wij hebben je levens plan hierop aangepast en van de gelegenheid gebruik gemaakt om jou in het afgelopen jaar, deze zware periode, de kans te bieden als ziel, om je totaal los te kunnen maken de wereldse en materiele zaken, zodat je je volledig hebt ontdaan van deze dingen, je voelde dat het steeds minder goed met je ging, in je deeltijdbaan en dat je gedwongen werd als het ware, om je volledig over te geven aan dat wat op dat moment zo was in je leven. Je hebt het heel zwaar gehad en bent toch steeds in verbinding met ons gebleven, waarbij je heel trouw bent gebleven aan jezelf, wij zijn heel erg trots op jou, hoe je het allemaal hebt gedaan, het is een heel intensief en zwaar proces geweest waarbij je veel stukken hebt losgelaten die je niet dienen en meer werk hebt verricht aan jezelf in je leven tot nu toe . Er heeft een intense uitzuivering plaats gevonden in je Hoger Hart wat ook een pijnlijk proces geweest is.

Natuurlijk heeft alles een reden en jij bent niet voor niets in het pand woonachtig geweest, omdat je daar wel wat te doen had. En dat heb je ondervonden. Jou pakket aan levens lessen is zwaarder dan wij voor ogen hebben gehouden en je bent door hele zware stukken heen gegaan, omdat je zo sterk bent en je bent mentaal en emotioneel zo sterk, dat je dit ook aan kon. Je hebt er zelf voor gekozen deze zware stukken door te maken omdat je van binnen wist, dat je in verbinding met ons zou blijven en het aan zou kunnen. Wij hebben je in het proces laten zien, dat alles licht en liefde is, dat alles sterren stof is en dat wanneer jij terug keert vanaf  de aarde jij  je lessen meeneemt en integreert in jou zijn. Het zijn allemaal lessen die je leert lieve jongen.

Lieve jongen jij bent in contract en overeenstemming naar de aarde gezonden om het Licht te verspreiden en dat doe je heel goed. Soms heb je de verkeerd trein genomen als het ware, om via een omweg weer op het juiste spoor te komen, hierdoor heb je weer  meer lessen geleerd. En deze lessen zijn hard geweest voor je. En het leed wat jij ervoer doet ons ook pijn  te zien, het is harder geworden voor je, dan dat je je had voorgesteld voor jij naar de aarde keerde. Voor je naar de aarde kwam heb je je niet gerealiseerd hoe hard en meedogenloos de aarde kan zijn.

Lieve jongen, jij bent steeds in het Licht gebleven, dat bewonderen wij zeer in jou, je bent steeds trouw gebleven aan je afkomst, aan je ziel, en aan je Bron. Je bent een zeer hoog geëvolueerd wezen met grote krachten, je kunt enorm veel bij mensen teweeg brengen en je bent een voorbeeld voor velen op aarde. Het spel op aarde is moeilijk voor je omdat je veel harde noten te kraken hebt en dat is hard en soms zelfs heel moeilijk.

Weet dat wij altijd in jou nabijheid zijn en dat wij jou geen seconde uit het oog verliezen, wij zijn altijd in jou nabijheid om jou te steunen en om je aan te sporen om je werk te doen, want je werk is belangrijk en je doet hele goeie dingen, lieve jongen. Het is voorbestemd dat jij je brood gaat verdienen met je praktijk, je bent een Lichtwezen, en het staat beschreven dat jij dit gaat doen. Je mag het jezelf het waard voelen  Marcel, om je eigen bedrijf te starten en er helemaal te gaan voor je Lichtwerk. Je mag vol in het licht gaan staan, je mag echt je bescheidenheid laten varen.

Aan het einde van de tunnel waarin je vele stukken hebt geheeld, is Het Licht lieve jongen, er is Licht.

Lieve jongen, je bent één van ons en alles komt goed. Jij bent ook een Lichtmeester en je hebt als het ware bare feet geleefd, om te voelen en te ervaren dat het materiële en het wereldse geen waarde heeft, het gaat om de spirit in je hart, je hebt deze dingen meegemaakt, Marcel, om ten diepste te ervaren wie jij bent. Jij bent een spiritueel leider en het is je gegeven om in vrede te leven, om in vrede te leven met de natuur en de dingen die er zijn, je wordt gedragen door ons, door de Lichtmeesters en door Het Licht, je bent een kind van Het Licht en je draagt je rol waarlijk lieve jongen, wij houden van jou. Jezus laat nu een glazen bol zien, blote voeten en sandalen, en het afdoen van alle wereldse zaken om je ziel nog meer te reinigen van alle materie.

Lieve jongen, jouw taak is je al helder, je bent hier op aarde om de mensen verder te helpen in deze tijd, waarin het voor veel mensen zo donker is. Een tijd waarin veel mensen lijden en de connectie verloren zijn met wie zij zijn, met wie zij werkelijk zijn. Ja lieve Marcel jij gaat er voor zorgen, dat vele mensen Het Licht weer gaan ervaren. Jij gaat op een podium in verbinding zijn met ons, met Het Licht en je boodschap uitdragen net zoals het komt, want het komt zoals het komt. En let op dat wij één stem zijn, dat wij één stem en één energie zijn, en dat jouw stem kan klinken als de onze, dat onze stem door jouw heen mag klinken ,dat je mensen weer vertrouwen mag geven in hen zelf en in het leven, jij bent de inspiratie, jij bent de inspirator, omdat onze woorden door jou heen stromen, en zo zal het zijn, de mensen kunnen vragen stellen en jij channelt de antwoorden ter plekke voor de mensen.

Jij bent i am that i am , je hoeft je niet af te vragen wie je ten wezen bent want je leeft het dit leven al. Je gaat nog dieper in contact zijn met ons en je kunt onze liefde voelen, wij zijn altijd bij jou, Marcel,  en ten diepste in ons hart omdat wij één zijn, onze harten zijn één, jij bent zo diep met ons verbonden dat je je nooit eenzaam zult voelen. Jij bent alles al lieve jongen, je bent zwaar op de proef gesteld en je bent goed geslaagd door de proef gekomen. Geniet van wat allemaal komen gaat met volle teugen.Wij zijn altijd bij jou en om jou heen .

In liefde groeten wij jou

De Lichtmeesters