WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

Uitgebreide informatie Happy  Base pakket  Multidimensionale Healing en non-duale coaching (3x)

In dit pakket zit het volgende inbegrepen. Je ontvang 3 wekelijks achtereen volgende sessie's. Iedere week , 3 weken lang een sessie per week. Zo haal je het meest uit dit Happy Base pakket. Door dat jij  drie weken lang, elke week een sessie ontvangt, blijf je in deze hogere energie leven die je ontvangt en haal je het optimale er uit voor jezelf. Hierdoor krijg jij een globaal en objectief beeld, wat het met je doet en wat het je brengt. Een geweldig leuke kennismaking, van wat multidimensionale healing en non duale coaching met je doet en wat jij er voor terug krijgt. Je ervaart hierdoor direct het verschil in je energieniveau, alles voelt ruimer, losser en jij  laat los wat niet bij jou hoort en dus geen nut heeft voor je zijn. Het verhoogt je bewustzijn,  je kanalen worden opgeschoond, de chakra's volledig op nieuw uitgelijnd en eventuele fysieke klachten  worden direct behandeld. Je ervaart al heel snel een zuiverende weldaad voor lichaam, geest en ziel.

In het intake gesprek kun je aangeven wat precies je wensen zijn, veranderingen die je graag wilt en dingen die je niet wenselijk acht.

 

Eventuele blokkades kunnen worden opgelost, als je die concreet hebt aangegeven voor zover je er niets meer van te leren hebt .Je gaat je direct opgefrist voelen, wanneer je traject van start gaat . In overleg ontvang je na de intake aanwijzingen en tips, hoe je het beste je kunt voorbereiden en welke tools je best kut toepassen. Een sessie bestaat uit een 20 minuten non-duale coaching, dan starten we met de healing op afstand van 20 minuten, vervolgens wordt je na de healing op afstand weer gebeld, voor de na-bespreking en non duale coaching van 20 minuten. Elke sessie heeft een duur van 60 minuten.

Heb je nog vragen? Bel dan gerust overdag van 12 tot 17 uur naar 06 - 407 98 454

Het Happy Base pakket voor € 177 i.p.v. €198 Dat is meer dan 10%korting. Een enkele  sessie kost €66 euro.

Zodra je aanvraag is ingediend op de website en je betaling is ontvangen, nemen wij direct contact met je op voor het inplannen van de sessie's.