Marcel ter Veer  

Medium -Healer-Coach

 

Als kleine jongen was ik al bewust in contact met de "Licht-wereld"'. Later wanneer ik volwassen werd zou pas blijken dat het juist mijn levensdoel is, om mensen met mijn kwaliteiten als Medium, spiritueel genezer en coach  te helpen. In mijn dagelijks werk mag ik veel mensen helpen die op mijn pad worden gezet op hun weg naar heelheid. Bijvoorbeeld door hen een periode te begeleiden in hun transformatie processen door middel van healing en spirituele coaching en juist die mensen te mogen en kunnen helpen die in de praktijk komen  met hun fysieke pijnklachten en geestelijke  klachten, zowel voor volwassenen, jongeren en kinderen.

 

Wanneer jij werkelijk openstaat voor verandering dan is het mogelijk om  in korte tijd ook heel veel positieve verandering in je leven te ervaren. Mijn  kwaliteiten  staan tot  beschikking om  coaching en helende ondersteuning aan te bieden . Aan die mensen, die open willen staan voor verandering. Als Medium, Genezer en Spirituele Coach, richt ik mij op het herstel van Lichaam, Geest en Ziel.

Heel  concreet de energievelden waar te nemen, het verleden,  chakra's, de toekomstige invloeden en dus Helder zien waar de blokkades zitten. Deze kunnen op energetisch niveau opgeruimd worden waarna er  op het fysieke en geestelijke niveau  healing plaats kan vinden.

 

Mijn spirituele coaching kracht is de kracht waarmee ik met mijn kennis en ervaring, andere mensen kan begeleiden en ondersteunen. De mensen te coachen door hen onder andere te leren een eigen visie te ontwikkelen. Ik ondersteun mensen intuïtief om hun innerlijke strijd te overwinnen en tot vrede met zichzelf te komen. Hierbij ben ik in  staat de soms ingewikkelde aspecten van het leven op een eenvoudige manier te verklaren, waardoor inzicht en evenwicht worden ontwikkeld. Het doel van mijn coaching is om mensen aan hun eigen levensopdracht te herinneren en daarvoor zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Mijn ziel daagt mij ook steeds weer uit, om uitdagingen in het leven te zoeken, waarin ik mij met Hart en Ziel kan uitleven. 

 

In mijn dagelijkse leven en in mijn werk richt ik mijn aandacht op mijn bron van inspiratie, vreugde en de schoonheid van het leven. Vreugde is de inspiratie om ons leven in en naar iets groters uit te breiden dan dat we voorheen waren.  Alleen een tevreden mens kan de ander begeesteren. Waar is de waarheid gevestigd? In het hart, want door het hart kent men de waarheid.

 

Mijn ruime ervaring en kwaliteiten als  Medium, healer en coach staan  tot je beschikking, dus kom maar op met goed in je vel zitten. Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en  jij bent nodig waar je hart ligt.

 

Hartelijke groet, Marcel ter Veer

 

Energetisch reinigen van huizen, gebouwen en gebieden en of begraafplaatsen  op aanvraag.

 

Voor vragen en of opmerkingen mail naar marcel@hethelendelicht.nl