WEBSITE UNDER CONSTRUCTION (WORDT AAN GEWERKT)

Inner Guidance VIP arrangement >  Reading, Healing massage, Hotstone massage, Totall stress release, ZEN...

 

Inner Guidance  VIP arrangement>  ( intensive)

 

Wie wil dit nu niet?

Maak  tijd voor jezelf, weet je nog wel wie jij bent in deze drukke gehaaste wereld van nu?

Maak eens tijd om te onthaasten en ont-moet je zelf weer.Wie ben jij van binnen ook al weer en waar liggen jou behoeftes en wensen? Met deze Inner Guidance VIP behandeling, geef je jezelf de mogelijkheid, om eens even helemaal weer tot jezelf te komen, 

Zeg maar weer eens hallo tegen je binnenste kern van wie je ten diepste bent, Jezelf. Je diepere zelf.

 

De Inner Guidance Experience VIP    wat kan ik verwachten?

 

Je wordt  ontvangen  met een ceremonieel Japans welkomst drankje en je ervaart een reading van ziel tot ziel. Je ontvangt een reading waarin  voor jou de belangrijkste peilers in je leven op dit moment aan bod komen. Wat mag er anders? Wat heb jij als ziel nodig om je volledige potentie te leven?

Je ontvangt hierin spirituele coaching en terwijl de gechannelde informatie stroomt, ervaar jij exact, wat je ziel wil, wat jij nodig bent in het hier en nu. Welk pad mag jij nu gaan en wat is op dit moment jou wandeling in het dagelijkse leven, in volledige verbinding met je ziel. Je diepere Zelf.Waardoor jij vanuit je essentie je eigen waarheid kunt gaan leven en weer gebruik kunt maken van je volledige potentie.

 

Na het nuttigen van  een ceremoniele Japanse thee, Matcha Thee, mag je plaats nemen op de behandeltafel en een healing-massage ervaren, waarbij contact gemaakt wordt met je ziel en jij de  helende energieën mag ontvangen in je systeem, je licht lichamen die gelijk aan het werk gaan en je gehele systeem op schonen en je zelf-genezend vermogen in je lichaam weer activeren. Door dat je lichaam d.m.v. healing-massage  wordt behandeld,   ben jij veel beter in staat om de helende energieën te ontvangen en toe te laten in je systeem. Hierdoor is de uitwerking van deze healing massage intens optimaal en uiterst effectief.

 

De Healing massage wordt afgesloten met een hotstone massage behandeling,  met stenen die speciaal ingestraald zijn met de helende bron energieën , ze werken als een ultra diepte werking, om de healing massage nog eens extra te verdiepen en de helende energieën de mogelijkheid te geven om nog dieper door te dringen in het lichaam zodat jij weer als herboren wordt en weer volledig in contact staat met jezelf, je dieper zelf. Je begint weer met een schone Jij,  als ziel.

 

De  Inner Guidance VIP  > wat brengt het jou?

 

Het is nu  voor jou mogelijk om weer open te staan voor de inspiratie van je ziel en je kunt  veel eenvoudiger, je leven leven en gaan  doen waar voor je hier gekomen bent. Je bent weer volledig uitgelijnd met je ziel , jezelf, je dieper zelf. Je ervaart weer volledige ruimte in je Zijn . De ideèn en inspiratie komen weer als vanzelf, de ballast die je met je meedroeg is weg, je begint als het ware weer helemaal op nieuw met een schone Jij. Je ware Zelf , je  diepere Zelf. Dat is pas thuiskomen bij jezelf en een kado voor het leven. Immers jij mag nu met een energetisch schone ziel, je innerlijke leiding volgen en je pad gaan bewandelen, schoon van alle ballast  en gezuiverd, in het ware contact met je ziel, met je zelf, je diepere zelf. Be Free

 

De Inner Guidance  VIP  € 222 euro.

Het is belangrijk  om hierbij rekening te houden met een tijdsduur van max 3 uren. 

 

Voor vragen en of meer informatie neem dan gerust  contact met Marcel

Telefoon: 06-407 98 454 en of  mail  naar info@hethelendelicht.nl